Elbil

Våra elbilar körs enbart på batteri, utan annat bränsle och helt utan utsläpp när man kör.

Varför välja en elbil?

En elbil drivs enbart av ett elektriskt batteri, utan utsläpp från bilen. Det finns en mängd sätt att ladda din elbil – hemma, på jobbet, eller vid en offentlig laddplats.

Ökningen av laddbara hybrider och elbilar har gjort att man kan ansöka om bidrag och stöd för att installera laddboxar hemma. Med erbjudanden på upp till 75% av kostnaderna är det en bra tid att ladda upp för ny teknik hemma. Läs mer om grön teknik och möjligheter att få bidrag.

Ladda hemma

Det är säkert, bekvämt och enkelt att ladda våra elbilar. Du laddar hemma vid en laddbox för säker och pålitlig laddning eller via ett vanligt vägguttag (10A). Du kan också snabbladda längs vägen vid många offentliga laddplatser.

Räckvidd

Våra elbilar, som Toyota bZ4X, kan med fullt laddat batteri köras upp till 500 km*.

8 års garanti

8 års EV-batterigaranti avseende försämring av kapacitet. Omfattar försämring av EV-batteriet under 70% av den ursprungliga kapaciteten. Gäller under 8 år eller 160 000 km vilket som först inträffar och utan begränsning av körsträckan under det första året.

Elbil

En elbil drivs enbart av ett elektriskt batteri, utan utsläpp från bilen. Ladda batterierna med el från en laddbox, ett uttag hemma (10A), eller snabbladda vid en offentlig laddstolpe.

Förkortningen BEV står för Battery Electric Vehicle.

Elbil

En elbil drivs enbart av ett elektriskt batteri, utan utsläpp från bilen. Ladda batterierna med el från en laddbox, ett uttag hemma (10A), eller snabbladda vid en offentlig laddstolpe.

Förkortningen BEV står för Battery Electric Vehicle.

Toyotas elbil

Provkör genom att fylla i bokningsformuläret!

Boka provkörning

Vänligen fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig om din provkörning

1Välj bilmodell och anläggning


2Välj datum och tid

Vänligen observera att detta är en förfrågan för önskat datum och tid.


3Dina kontaktuppgifter

Var god ange ett giltigt förnamn Förnamn
Var god ange ett giltigt Efternamn Efternamn
Var god ange en giltigt e-postadress E-post
Var god ange ett giltigt telefonnummer Telefon
Godkänn integritetspolicyn

Tack för din bokning!

Vi har nu mottagit din bokningsförfrågan om provkörning. Ett bekräftelsemail har skickats till den e-postadress du angivit i din bokning. Vi kommer att höra av oss till dig så snart vi kan och boka en tid som passar. Vill du passa på att boka provkörning av en annan modell? Boka via knappen nedan.

Boka en till provkörning